PROIECTARE DESIGN INTERIOR

Acest serviciu are ca scop amenajarea funcţională, tehnică şi estetică a spaţiilor interioare, pentru o mai bună utilizare a acestora.

Realizarea unui proiect complet de design interior cuprinde două etape: realizarea conceptului şi  proiectul tehnic sau detalierea tehnică a conceptului. Proiectul va fi prezentat sub formă de mapă şi va cuprinde, în funcţie de fiecare etapă urmatoarele elemente:

PROIECT DE CONCEPT

Plan de amenajare

Planul spaţiului la scara ce include: analiză funcţională a spaţiului, compartimentarea spaţiului, cote şi dimensiuni generale, circulaţii, amplasare mobiler, puncte de interes.

Moodboard

Un colaj ce are rolul de a inspira şi de a ghida procesul de amenajare a interiorului , ce include: stil de amenajare al ambientului, propuneri cromatice, piese cheie, elemente de decor, finisaje, texturi.

Descriere detaliată a conceptului de amenjare

Un text cu indicaţii, sugestii şi descrierea conceptului pentru a susţine punerea în practică şi realizarea ambientului propus.

PROIECT TEHNIC

Pe lângă proiectul de concept, proiectul tehnic cuprinde:
  • Simulare 3D simplă,
  • Schiţe cu detalii,
  • Desfăşurări pereţi şi Secţiuni unde este cazul,
  • Planuri pardoseală şi Stereotomii,
  • Propunere concept pentru sistemul de iluminat şi electric (planuri de plafon şi iluminare, amplasare corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare etc.)
La cerere se pot realiza imagini 3D fotorealiste ale interiorului dorit. Acest serviciu se va taxa separat.

CUM SE DESFĂȘOARĂ?

PASUL 1
Ne cunoaştem, te cunoaştem:

Vorbim despre tine, despre nevoile şi dorinţele tale, despre stilul tău de viaţă pentru a crea spaţiul şi ambianţa care te defineşte şi se potriveşte cel mai bine personalităţii tale.

Răsfoim reviste, discutăm despre culori şi stiluri de amenajare, punem la cale planul de lucru, stabilim timpul şi costurile generale.

Cunoaştem spaţiul:

Încă de la prima întâlnire trebuie să avem cât mai multe date despre spaţiul ce urmează a fi amenajat. Vei aduce planuri şi fotografii dacă există, sau mergem împreună să vedem spaţiul.

PASUL 2
Vei primi o ofertă scrisă cu detalierea serviciilor şi costurile acestora. După acceptare semnăm un contract în care stabilim termenii colaborării noastre.
PASUL 3
Facem măsuratori, realizăm releveul dacă nu avem un plan recent cotat, fotografiem şi evaluăm situaţia iniţială, chemăm specialişti (instalator, electrician, structurist etc.) dacă e cazul.
PASUL 4
Cautăm soluţii, realizăm conceptul:

Realizăm 2-3 variante de amenajare/amplasare a mobilierului în plan, din care alegem împreună pe cea mai potrivită nevoilor tale şi o detaliem.

Definim conceptul printr-un colaj de imagini şi descrierea detaliată în scris a acestuia.

Dacă tot ce ai nevoie pentru interiorul tău este o viziune de ansamblu, specializată şi personalizată care să te îndrume în viitoarea amenajare interioară, aceştia sunt paşii care te interesează. În acest punct,  poţi alege să continui tu implementarea proiectului. Eşti deja în posesia unor documente folositoare care iţi vor permite acest lucru şi te vor sprijini.
PASUL 5
Realizăm o simulare 3D simplă pentru a vizualiza cât mai bine spaţiul.
PASUL 6

Pe baza planului mobiliat, stabilim modificarile sau intervenţiile necesare pentru instalaţii (sanitare, electrice, termice). Astfel va fi mai uşor pentru specialişti să realizeze planurile separate pentru instalaţii, în acord cu conceptul de amenajare interioară.

PASUL 7
Detaliem pentru fiecare încăpere în parte pardoselile, pereţii şi tavanele în funcţie de cerinţele conceptului. Facem planuri pentru pardoseală, pentru plafoane, desfăşurările pereţilor şi alte detalii necesare.

 

PASUL 8
Detaliem unde e cazul mobilarea şi decorarea, facem schiţe cu dimensiuni pentru a ştii exact ce trebuie cumpărat sau ce mobilier să fie comandat.
Pentru o imagine cât mai apropiată de realitate, la cerere se pot realiza imagini 3D fotorealiste (randări) pentru interiorul dorit şi studii 3D de iluminat artificial.

VREI SĂ COLABORĂM?

ALTE SERVICII
IMPLEMENTAREPentru ca rezultatul să fie fidel planurilor de proiectare iţi vom fi alături pe parcursul desfăşurării proiectului.
DECO PLUSDacă nu ştii cum să dai un plus de farmec casei tale, noi iţi putem veni în ajutor, rapid şi eficient.
ACHIZIȚIIÎnainte de a achiziţiona un spaţiu, trebuie să ştii dacă va corespunde dorinţelor şi nevoilor tale.
Servicii onlineÎți dăm o mână de ajutor oriunde în lume ai fi şi cu un buget restrâns.