Mobexpert Office- despre confortul la birou

Home / Întreabă specialistul / Mobexpert Office- despre confortul la birou

Atunci când ne dorim să ridicăm nivelul de confort la birou şi totodată calitatea vieţii şi a muncii, cel mai bine este să ne îndreptăm către specialiştii din domeniu.

Cei de la Mobexpert Office ştiu foarte bine ce înseamnă produsele de calitate, când vine vorba de amenajarea biroului şi a spaţiilor de lucru. Ne-am cunoscut de curând, când am câştigat un scaun minunat de la ei (vezi aici) şi astfel am primit confirmarea că se poate să stai ore întregi la calculator confortabil. Astăzi vorbesc despre confortul la birou pe blogul lor.

Confortul spaţiului în care ne desfăşurăm munca este dată de împletirea nevoilor personale, cerinţelor funcţionale legate de specificul activităţii, calităţii mobilierului şi în special a scaunului. Atmosfera creată prin culori, linii şi detalii este cireaşa de pe tort, este ceea ce ne poate susţine emoţional pentru a da şi mai mult randament şi a fi creativi în orice situaţie. Accentele personale, o fotografie a celor dragi sau o vază cu florile preferate, pot întotdeauna echilibra energia spaţiului.

Citeşte tot articolul pe Blog Mobexpert Office 

 

Related Posts