Locul de luat masa şi arta aranjării mesei

Home / Sfaturi practice / Locul de luat masa şi arta aranjării mesei

Arta aranjării mesei e un subiect foarte drag mie, pentru că cel puţin o dată pe zi ne aşezăm la masă, în tihnă pentru a ne hrăni trupul şi nu numai. Pentru sănătate, bunăstare şi armonie e important cum, unde şi cu ce ne hrănim trupul.

Mulţi dintre noi deja ne-am schimbat alimentaţia, sau încercăm să mâncăm mai sănătos. Dar te-ai gandit vreodată că şi locul şi atmosfera în care te alimentezi te influenţează într-un mod subtil?

Voi vorbi mult despre locul de luat masa, ca funcţiune într-o locuinţă şi în detaliu despre aşezarea şi decorarea mesei pentru că îmi doresc să te inspir să ai o viaţă mai plină de frumos.

Nu ar trebui să fie nevoie de o ocazie anume pentru a da mai multă atenţie modului  în care aşezăm şi decorăm masa. Sfatul meu este ca, măcar o dată pe săptămână, fie că ai invitaţi sau nu, să aranjezi masa cu mai multă grijă. E un detaliu mic cu efect mare.

Nu, nu ai nevoie de multe seturi de farfurii şi tacâmuri pentru a realiza o atmosferă plăcută şi diversificată pentru locul de luat masa. Accesoriile sunt cele care completează orice imagine simplă şi fără farmec.

În articolele viitoare vom descoperi împreună ce anume putem folosi cu uşurinţă pentru a adauga un plus de frumuseţe şi bucurie fiecărei zi.

 

Cu drag,
Ştefana
Related Posts