Gift wrapping sau cum să împachetăm cadourile

Home / Inspirație / Gift wrapping sau cum să împachetăm cadourile

Gata! a venit Crăciunul! Astăzi mai este timp pentru ultimele pregătiri. E momentul cel mai frumos al anului, pentru că avem ocazia de a aduce bucurie celor dragi.

E minunat să dăruieşti şi să primeşti cadouri…dar câtă atenţie dăm felului în care îl împachetăm? Varianta simplă e să îl cumpărăm deja frumos ambalat. Varianta frumoasă este să îl pregăteşti cu mâinile tale, să îţi foloseşti creativitatea şi sufletul şi să pui energie frumoasă în acel cadou. Cine îl va primi va simţi şi mai mult dragostea, atenţia şi bucuria din spatele cadoului material.

a6_foto2

Gift wrapping, împachetare cadouri, o simplă căutare pe internet şi ideile apar imediat. Dacă îţi trece prin minte că nu eşti creativ, că nu ştii sau nu ai timp..uită ! şterge gândurile şi caută în casă sau la magazin câte ceva pentru împachetat cadouri.

a6_foto3

Ai nevoie de hârtie…albă ,  ziar, hârtie dintr-un vechi caiet etc., un şnur, fie că e sfoară simplă sau o panglică colorată, o etichetă (pentru nume şi un mesaj) şi un accesoriu (o crenguţă, un glob, un brăduţ de hârtie …lasă creativitatea să lucreze).

a6_foto1

Un cadou personalizat spune întotdeauna mai multe, decât o pungă simplă de cadou. Timpul petrecut şi energia folosită  pentru a împacheta şi personaliza un cadou, spune şi mai multe despre atenţia acordată celor dragi.

Mai multe idei gaseşti şi aici: gift wrapping

Cu drag şi spre inpiraţie!
Ştefana
Related Posts