DESPRE NOI

Ideologie

Stefanova este un atelier de design interior şi decor, născut din pasiunea pentru spaţiile interioare, pentru frumos, calitate şi confort.  Stefanova dă viaţă spaţiilor, realizând interioare cu suflet.

Atelierul Stefanova îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii clienţilor săi prin îmbinarea tehnicilor de proiectare, a principiilor de design şi a creativităţii în toate proiectele sale de amenajari şi decoruri.

Cui ne adresăm

  • persoanelor care doresc să-şi amenajeze şi decoreze locuinţa;
  • persoanelor care doresc să-şi redecoreze locuinţa
  • proprietarilor sau administratorilor de cafenele, baruri şi restaurante
  • proprietarilor sau administratorilor de pensiuni şi hoteluri
  • companiilor care vor să-şi amenajeze birourile

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

Credem că pentru a fi confortabile, spațiile au nevoie de două caracteristici esenţiale – frumuseţe şi eficienţă. Astfel suntem concentraţi pe eficientizarea spaţiilor prin intermediul unui proces de proiectare corect, funcţional şi estetic. Abordăm toate proiectele cu simplitate şi echilibru, cu scopul de a le oferi clienţilor noştri confortul, siguranţa, relaxarea şi bucuria de care au nevoie în fiecare zi.

PROFIL DE DESIGNER

Viziunea lui Philippe Starck, un cunoscut designer de interior şi de obiect, m-a inspirat întodeauna: Totul nu este o altceva decât o formă de organizare a energiei, spune el.

Astfel spaţiul, mobilierul, obiectele..chiar şi noi înşine suntem o formă de energie iar pentru a trăi fericiţi trebuie să trăim în armonie şi echilibru cu noi înşine şi cu tot ceea ce ne înconjoară.

Sunt convinsă că spaţiul în care trăim nu trebuie doar să ne reflecte personalitatea ci să ne susţină în călătoria vieţii, prin confort, siguranţă şi frumos.

Ștefana Crăciun

Interior designer & decorator
Ştefana este arhitect, designer şi decorator de interioare. Încă din liceu  a realizat  că are la îndemână un instrument minunat pentru a face viaţa mai frumoasă pentru cei din jur: spaţiul interior.