DESPRE BLOG

Bine ai venit! Bine m-ai găsit!

Aici e locul în care îmi voi aşterne gândurile, ideile şi tot ce mă inspiră zi de zi, cu dorinţa de a împărtăşi cu folos tot ce mă pasionează.

Îmi doresc să te inspir şi pe tine, să îţi doreşti să ai grijă de interiorul în care trăieşti ca de interiorul sufletului tău.

Petrecem mai mult de jumătate din timpul vieţii influenţaţi de mediul construit. Modul în care ne amenajăm casa, biroul sau orice alt spaţiu, ar trebui să ne reprezinte personalitatea, să ne încânte privirea şi să ne uşureze activităţile de zi cu zi prin soluţii practice.

Îmi place să vorbesc despre tot ce ţine de design interior, de la lucruri practice şi noutăţi tehnice, culori, decoraţiuni şi metode ingenioase de a realiza atmosfera dorită până la valenţele spirituale ale spaţiului în care locuim.

 

Despre mine

Sunt un om simplu ce caută echilibrul şi armonia în tot ce îl înconjoară.

Pe lângă pasiunea cu care mă dedic muncii, citesc cu drag şi cercetez despre viaţă şi despre cum funcţionează lumea şi în special Omul. Mă bucur de natură şi călătoresc de câte ori am ocazia. Aşa îmi îmbogăţesc eu sufletul.

Am intrat în lumea artei de mică, reproducând pe hârtie personaje din desenele animate. Liceul de Artă “G.Apostu” (Bacău) mi-a deschis şi mai mult orizontul în această lume şi am optat pentru arhitectură pentru liceu şi facultate, după care am facut o specializare pentru design interior.

Ştiu că spaţiul poate fi modelat după personalitatea clientului, dar şi că spaţiul modelează personalitatea. E o relaţie strânsă de interdependenţă de care putem profita pentru a ne înfrumuseţa viaţa.

Sunt convinsă că suntem făcuţi să trăim în armonie şi echilibru, înconjuraţi de frumos. Fiecare emoţie frumoasă, ne ajută să călătorim cu bucurie prin viaţă.

Aceasta îmi doresc să fac prin acest blog: să te inspir, să îţi dau soluţii şi idei pentru a trăi într-un spaţiu care îţi aduce bucurie în orice moment.

Dacă ai nevoie de un sfat nu ezita să îmi scrii şi vom găsi cu siguranţă soluţii pentru nevoile tale.

 

Cu drag,
Ştefana