Cum decorăm cu un buget redus?

Home / Noutăți / Cum decorăm cu un buget redus?

Resurse..sau mai bine zis oameni cu resurse!

Cine se aseamănă se adună spune o vorbă din străbuni. Drept dovadă de curând i-am cunoscut pe cei din spatele numelui Fab Home Decorating. Fabulos aş spune, pentru că am găsit nişte oameni frumoşi care îşi doresc să facă lucruri frumoase şi pentru alţii.

a4_foto1

Din nevoie şi pasiune au început să-şi confecţioneze decoraţiuni, mici obiecte de mobilier, cadouri handmade etc, mai întâi pentru ei, apoi pentru prieteni, iar acum pentru diverşi clienţi. Se inspiră de oriunde, reproduc sau reinterpretează şi personalizează, creează cu bucurie.

a4_foto3

Pentru cei care vor obiecte de decor sau mobilier ingenioase, personalizate, desprinse dintr-o imagine găsită pe internet, lucrate cu pasiune şi desigur la un preţ accesibil, Fab Home Decorating vă stă la dispoziţie.

a4_foto2

Ce poate fi mai frumos decât să ai casa decorată cu obiecte făcute special pentru tine? Oricine poate trăi înconjurat de frumos şi bun gust.

Îi recomand cu mare drag, iar cei mai puţin inspiraţi dintre voi, nu ezitaţi să ne cereţi sfaturi şi idei. După o simplă discuţie cu un specialist, poţi descoperi că de multe ori e mai uşor decât pare să reîmprospătezi atmosfera unui interior şi totodată se poate să decorăm cu un buget redus dacă facem alegerile potrivite de la început.

 

Cu drag,
Ştefana

 

Related Posts