COORDONARE ŞI IMPLEMENTARE

Pentru ca rezultatul final să fie fidel planurilor de proiectare îţi vom fi alături pe parcursul desfăşurării proiectului, coordonând şi colaborând cu toate echipele implicate (furnizori, electricieni, constructori, instalatori, montatori)

COORDONARE ACHIZIŢII

Putem decide împreună materialele de finisaj, mobilierul, corpurile de iluminat, decoraţiunile, aparatura electronică şi electrocasnică şi furnizorii pentru acestea.

Căutam cele mai potrivite oferte, vizităm împreună showroom-uri de mobilier şi decoraţiuni şi finalizăm prin achiziţionarea produselor necesare amenajării spaţiului tău interior.

CUM SE DESFĂȘOARĂ

Pasul 1
Stabilim bugetul necesar pentru realizarea proiectului de amenajare interioară.
Pasul 2
Facem o listă cu tot ce trebuie cumpărat, de la materiale de finisaj până la mobilier şi electrocasnice, un deviz de achiziţii.
Pasul 3
Vizităm showroom-uri şi magazine de specialitate, căutăm cei mai potriviţi furnizori, mai concret, prospectăm piaţa.
Pasul 4
Punem la un loc devizul de achiziţii şi preţurile de la furnizori. Alegem împreună produsele finale.

Clientul îşi va da acordul în scris pentru lista finală de achiziţii.

Pasul 5
Intermedierea achiziţiilor, în funcţie de situaţie. De multe ori se consumă mult timp cu telefoane, e-mailuri şi multiple drumuri pentru achiziţionarea produselor necesare finalizării proiectului de amenajare a interiorului. Putem intermedia relaţia cu furnizorii astfel încât tu să te bucuri de mai mult timp pentru tine dar şi de un proces de achiziţie mai rapid şi mai eficient.

COORDONARE EXECUŢIE

Vom urmări lucrările pe şantier şi vom coordona echipele implicate – electricieni, constructori, instalatori, montatori. Fiind prezenţi în fiecare moment al execuţiei vom superviza şi controla bunul mers al lucrării astfel încât rezultatul final să fie cel aşteptat şi stabilit în faza de proiectare.

VREI SĂ COLABORĂM?

ALTE SERVICII
PROIECTAREAcest serviciu are ca scop amenajarea funcţională, tehnică şi estetică a spaţiilor interioare, pentru o mai bună utilizare a acestora.
DECO PLUSDacă nu ştii cum să dai un plus de farmec casei tale, noi iţi putem veni în ajutor, rapid şi eficient.
ACHIZIȚIIÎnainte de a achiziţiona un spaţiu, trebuie să ştii dacă va corespunde dorinţelor şi nevoilor tale.
Servicii onlineÎți dăm o mână de ajutor oriunde în lume ai fi şi cu un buget restrâns.